FinExpert.e15.cz

Nechtěné EET, hospody a restaurace přípravy odkládají


Petrk  |  10. 09. 2016 11:32

Konecne budu moct nechat hotovost doma. Babis predbehl dobu, nebyt jeho tak tady platime nejmin jeste 10 let jak ve stredoveku

 | 
Tomáš Marný  |  13. 09. 2016 14:18

Co má EET společného s neplacením hotovostí ?

 | 
lloggicc  |  10. 09. 2016 21:49

A co trocha čistého vína. Jádrem odporu k EET a) u restaurací apod. zcela zřejmě není "složitost" obsluhy ani náklady provozu, ale daň z dosud nepřiznávané části tržeb b) u politiků jedna z "holí" na své politické konkurenty - aktuálně zejména stále úspěšnější ANO c) u pana Bá.ka a spol. cesta, jak zviditelnit svou jinak nepříliš známou osobu a spolek údajně hájící zájmy malých a středních podnikiatelů

 | 
Tomáš Marný  |  13. 09. 2016 14:17

Jasně... A teď si vezmi běžnou vesnickou hospodu, kde ve všední den sedí tak 6-10 lidí a dají si v průměru 4 piva... V pátek a v sobotu se to zvedne na 15 lidí s tím, že průměr piv klesne, protože ty lidi navíc jsou důchodci a dají si piva dvě... Fakt myslíš, že při tržbě za tohle se bude hostinský (který to má většinou jako vedlejšák) zatěžovat nějakou estébáckou buzerací?

 | 
Taaaaaaaa  |  21. 09. 2016 08:49

Projděte se po Prostějově - hospod jak máku a v drtivé většině více či méně prázdných. Pokud jich třetina zkrachuje budou ostatní alespoň trochu zaplněné a ty zaměstnají lidi z těch zavřených.

 | 



Mzdová kalkulačka

Student
Držitel průkazu ZTP/P
Invalidita 1. nebo 2. stupně
Invalidita 3. stupně
Penze / rodičovská dovolená